dimecres, 29 de febrer de 2012

La Nit dels Ignorants


Bona nit, nou tres, dos zero u, set quatre, set quatre, benvinguts a La Nit dels Ignorants.

Aquest programa que presenta Xavier Solà comença a la 1 de la nit, una hora en la què molts de nosaltres ja estem dormint. En el meu cas, com que normalment no vaig a dormir d’hora, sempre deixo que els Beatles em diguin bona nit, i és que avui he descobert que la cançò del programa Good night és d’aquells anglesos de Liverpool, cosa que m’ha sorprés ja que tot i que no tenia ni idea de qui era l’autor, no hauria pensat mai que fos dels Beatles.

La Nit dels Ignorants és un programa de nit, un programa per molts tipus de gent, grans i joves, per sonàmbuls i per els que tenen insomni, per la gent que treballa o estudia, però sobretot per els que volem tranquilitat abans d’anar a dormir i volem aprendre alguna cosa nova, alguna curiositat que no sàbiem o potser ni ens havíem plantejat.

La veu de Xavier Solà dóna a aquest programa un aire de pau i tranquilitat, manté atents als oients i ajuda a dormir als que estem al llit apunt d’agafar el son.

Ja fa anys que l’escolto, des que estava d’Erasmus que el sentia (llavors el feia la Mireia Mallol), ja que com a oient de Els Millors Anys de la Nostra Vida, quan aquest acabava no apagava la ràdio i tot seguit feien La Nit dels Ignorants, i és que en major o menor mesura tots som una mica ignorants. A partir de la 1 de la nit el trobareu a Catalunya Ràdio, val molt la pena.

“Now is time to say good night, good night sleep tight”Good Night - The Beatles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada