dimecres, 5 de gener del 2011

Christmas Lights


Són dies de fred a la ciutat finlandesa de Rovaniemi. Ben entrada la nit podem observar que un ancià de barba i cabells blancs obre la porta de casa i crida el seu cavall. L’ancià va vestit amb unes vestidures majestuoses i lluents, tot fa pensar que es tracta de un ésser estrany, potser algú de la dinastia reial. Un cop s’ha enfilat el seu cavall, aquest també vestit amb unes vestidures que no passen desapercebudes, dóna el tret de sortida amb el seu braç dret. Al cap d’uns minuts l’ancià i tots els seus súbdits que l’acompanyen s’han perdut en la foscor dels boscos de la Laponia, ara només queda foscor i una estrella que regna en el cel. En una de les seves butxaques hi portava or.

A mitjanit, a la ciutat de Constantinoble es pot sentir un enrenou estrany. D’entre corredisses de camells i homes, es pot distingir una figura vestida amb vestits reials que, després de pujar al seu camell i fer una senyal al seus homes, l’individu de les llargues vestidures surt de la ciutat juntament amb la seva comitiva, i a mida que s’allunyen, l’únic element que crida l’atenció és una estrella que regna en el cel. L’ésser reial portava una capsa amb encens.

En les entranyes de un dels boscos que rodeja la ciutat de Addis Abbaba, es comença sentir una certa remor creixent que cada vegada es fa més evident. Gràcies a una estrella que regna sobre el cel etíop, es pot distingir una sèrie d’elefants que creuen el bosc acompanyats d’homes que van a peu, tots de raça negra. El que crida més l’atenció és un dels individus, de raça negra, que va damunt d’un elefant, ja que les seves vestidures són llargues, lluents i majestuoses, semblants a les d’un rei. Es pot veure que porta una petita ampolla, la qual conté Mirra.

Sembla que tots tres segueixen la mateixa estrella, ells no ho saben però els tres són guiats cap a Orient.

4 comentaris:

  1. Jordi, brutal!!! De veritat, brutal!!Preciós!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies!!M'alegro moltíssim que t'hagi agradat!

    ResponElimina
  3. Carai amb la vena poètica. Ho tenies amagat. Espero que hagi anat be el dia de rebaixes, impresentable nº 1

    ResponElimina
  4. Veig que et dius Jose, mmmm nose pas qui ets, potser un impostor,jajaja!!

    Doncs encara no he anat de rebaixes però suposo que d'aquí una hora anirem a fer un vol!!

    Apa ens veiem!

    ResponElimina