dijous, 23 de desembre del 2010

Nou curs escolar 2018-2019


En Martí, que avui és el seu aniversari i fa 10 anys, s’aixeca del llit sabent que després d’uns mesos de vacances es tornarà a trobar amb els seus amics de l’escola, ja que avui torna al col·legi a començar el nou curs escolar 2018-2019.

Després d’arribar a l’escola i saludar tots els seus amics i companys, els professors els reparteixen en diferents classes, com es fa cada any al principi del curs escolar. En Martí sempre es pregunta quins companys l’acompanyaran a classe, si hi haurà els seus amics o bé només els podrà veure a l’hora del pati.

Un cop tots els alumnes son distribuïts entre les 3 aules de 4rt de primària, ell veu que ha tingut bastanta sort ja que molts dels seus millors amics estan amb ell, a la mateixa classe, de fet s’adona que cada any l’acompanya la mateixa gent.

En Martí està content perquè en Pol, un dels seus millors amics, s’asseu al seu costat a classe, tot hi que per altra banda no entén perquè en Marcos, un dels seus millors amics des de la guarderia, mai ha pogut compartir classe amb ell, en els quatre anys que fa que han començat l’escola mai han pogut anar junts.

Quan en Martí arriba a casa, el seu pare li pregunta com ha anat el primer dia, ell molt content explica que s’ha trobat totes els seus amics i amigues i que s’han explicat que han fet a l’estiu, i també li explica que, un altre any, no li ha tocat anar a la mateixa classe que en Marcos, i li demana al seu pare, que es amic del director, que li demani a l’escola si l’any que ve els poden posar junts.

El seu pare no contesta, sap que el seu fill mai anirà a classe amb en Marcos, i és que els pares d’en Marcos van decidir que el seu fill havia de rebre una educació en castellà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada