divendres, 24 de juliol del 2009

Vi ses snart i Barcelona Zlatan!

Avui he entrat a la Viquipèdia hi he vist que Zlatan Ibrahimovic jugava amb el Futbol Club Barcelona, crec que encara no està tot fet però tot sembla que a les pròximes hores es farà oficial.

No només pensava parlar d'aquest fantàstic jugador suec sinó que m'agradaria parlar de com està fitxant el Barça aquest any. Crec que podríem dir que la tècnica del Barça alhora de fitxar és la de “si senyor, amb dos collons”, ja que sap negociar i no paga el que li demanen a les primeres de canvi, cosa que altres clubs si que fan (sí sí, estic parlant del Madrid), però no només és això.

Mireu que ha passat aquest últim mes: Volem fitxar a Filipe Luis i paguem això, però resulta que Lendoiro demanava més diners fins al punt de no voler cedir ni un cèntim, i llavors...cap problema! Fitxem a Maxwell (que per cert ens ha costat la meitat del que oferia el Barça per Filipe). Ara he vist el mateix alhora de fitxar un davanter. Volem a Villa i paguem 40 quilos; bé, aquí el problema es que no sabien amb qui havien de negociar (que si amb Llorente, que si Soriano, alguns deien que Bancaja....potser fins i tot amb Camps, ara que aquest ja té prous problemes), i res que els hi van dir que en volien 45, i el Barça i Villa insistint i els altres que no, així que no ens emprenyarem pas: Ibra, vine cap aquí! Us donem 45 milions, Eto'o i us lloguem els serveis del fantàstic Helb. La cosa estava quasi feta, i que passa després? Que el nou camp de l'Espanyol s'ensorra (és conya però quina llàstima que sigui conya!) que surt Eto'o i la lïa, i diu que vol uns 5 milions per marxar del Barça, i que fa el Barça? Si senyor amb dos collons el Barça li diu que no, i que encara que s'hagin de deixar més pasta ells fitxaran igualment Zlatan i ell es quedarà al Barça. El Barça pagarà 75 milions pel suec i Eto'o es fotrà. Al final però surt l'Inter i diu que ja la pagarà ell la prima, que al final resulta ser prop de uns 10 milions. Ens els dos primers casos l'avarícia d'alguns presidents acaben sempre perjudicant als jugadors.

Ojo (podria dir ull però m'agrada dir ojo) amb aquesta última operació. Aquí tant el Barça com l'Inter hi han sortit guanyat, i bastant, i com pot ser? Bé, l'Inter hi ha sortit guanyant perquè ha aconseguit un dels millors davanters del món, com és Eto'o, i a més li han donat 45 milions, suficient per fitxar un jugador de primera categoria (lo de Helb no compta). El Barça hi ha sortit guanyant també perquè ha pagat només 45 milions per Ibrahimovic, un jugador que pot ser millor que Eto'o. No pots dir que el Barça ha pagat 75 milions perquè a Eto'o no te'l podies vendre a ningú més i te l'havies de treure de sobre així que dir que el Barça ha pagat 75 quilos no seria correcte. A més el Barça s'ha tret un problema com és Eto'o, que ja no sabien on posar-lo. Pel que fa Hleb, ens fa un favor el fet que foti el camp un any, és bo, però en el Barça jugaria poc.

La meva pregunta al final és, com és que et vols treure de sobre com sigui un tio que et fa 30 gols per temporada? Per un problema de feeling? AL LORO, que no me os embauquen! Aquí no crec que hi hagi un problema de feeling, més aviat deu ser que l'Eto'o és més fill de puta del que tots ens pensem. Tant de bo sortís un dia en Guardiola i digues allò que un dia va dir Gaspart: “Algun dia us ho explicaré tot”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada