diumenge, 19 de juliol del 2009

Els millors anys de la nostra vida


Divendres passat vam sentir l'últim “Bona nit, són les onze” a boca d'en Bernat Soler al capdavant de Els millors anys de la nostra vida. Som molts els que hem seguit aquest fantàstic programa i de sobte sense saber com s'acaba. Curiosament el que ha durat Els millors anys de la nostra vida ha coincidit amb els millors anys de la meva vida (la universitat, l'Erasmus a Suècia...) ara que espero que aquests no s'acabin tan ràpid com el programa.

És una pena que s'acabi un programa com aquest, el qual tenia tants seguidors, així que no es podrà pas dir que és a causa de l'audiència. Potser és que Catalunya Ràdio continua amb la voluntat de tancar el que va bé i llavors fer experiments aviam què passa. El cas més sonat d'això és el de l'Antoni Bassas, quina cagada! Tancar el programa de més audiència a Catalunya...llavors es va dir que era un final polític, o que si més no, hi havia motius polítics pel mig (quina vergonya). Lo de l'Antoni va ser una pena i ja hem vist aquest any el que ha passat amb “El matí de Catalunya Ràdio”.

Pere Escobar serà qui haurà d'agafar el timó des de les onze fins a la una de la nit la propera temporada a Catalunya Ràdio, i en fi, tots li desitgem el millor.

Crec que Els millors anys de la nostra vida ha estat un programa de ràdio molt professional, el qual ha tingut grans tertulians (Xavi Torres, Ramon Besa...), grans col·laboradors (Ricard Torquemada, Jordi Robirosa...)i també magnífiques seccions com La repesca o El món d'en Robi. També se li ha de reconèixer el fet de lluitar per la imparcialitat alhora d'escollir els tertulians, ja que n'hi havia de totes les bandes i de tots els punts de vista. Finalment crec que hauria d'esmentar la tasca que ha dut a terme aquest programa de posar la ràdio del nostre país al lloc on li tocava estar, el problema és que aquest programa durava només dues hores i el dia en té 24.

Aquest canvi de programa no m'ha agradat gens, les nits d'esports ja no seran el mateix. Per altra banda celebro altres canvis que hi haurà per a la propera temporada (els matins i les tardes) ja que aquest any han sigut un fracàs, potser és que ja no els haurien d'haver canviat quan ho van fer.

Esperem que no els hi passi el mateix amb en Bernat Soler, que no hagin de penedir-se de tancar el programa, cosa que serà difícil.

Gràcies Bernat i a tot l'equip per a tot el que ens heu donat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada