dilluns, 8 de juny del 2009

Roma des de Cracòvia


Ja fa uns deu dies que vam guanyar la tercera Copa d'Europa i jo la vaig viure des de Cràcovia. Dies abans de marxar cap a Cracòvia pensava que seria trist viure la final del Barça (i la possible victòria) a una ciutat on el futbol no era el més important.
Doncs bé, si que és cert que Cracòvia no és Barcelona però s'ha de dir que aquesta ciutat polonesa hem va sorprendre molt positivament. Només d'arribar, el dimecres a la tarda, juntament amb els dos amics meus vam anar a buscar un bar on poder veure la final, i és clar, s'havia de fer amb temps, només faltaria que ens quedéssim penjats!
Després de veure varis llocs vam triar una taverna bastant gran amb bastantes televisions (amb això ja en teniem prou), vam reservar una taula i a les 8 del vespre ja erem allà. Quan vam arribar la majoria de seguidors que hi havia eren del Manchester però ràpidament la cosa es va igualar.
La nit va anar perfecte i quan vam sortir del bar i vam arribar la plaça principal la meva sopresa va ser veure gent celebrant la victòria del Barça, i mentre anava passant el temps el número de persones augmentava. Fins aquí tot normal, ara que quan vaig veure una estelada allà mig vaig quedar ben parat, vaig pensar; mira, un català, llavors vaig anar a parlar amb ell i vaig entrar amb català, i llavors la sopresa m'he la vaig endur quan ell va posar la seva cara de pòker. Així que els polonesos tenen estelades a casa seva, potser per això ens diuen "polacos" als catalans.
El que sí que és cert és que som més que un club, i per descomptat, una nació!

2 comentaris: