dimarts, 26 de maig del 2009

Ci vediamo a Roma


El proper 27 de maig tots els culés tindrem la mirada ficada a aquesta ciutat per veure la final de la Copa d'Europa entre el Barça i el Manchester.
S'ha de dir que el favorit sembla ser el Manchester, però això no importa perquè a una final no hi ha mai favorits. De fet crec que si d'alguna manera es pot guanyar al Reds és a una final (a un sol partit).

Aquesta final és la esperada per a tothom; els dos millors equips del món ho donaran tot per emportar-se la gran Copa d'Europa. Pel que s'ha vist aquesta última setmana els anglesos tenen bastant coll avall que tornaran a repetir triomf, però que no es creguin que serà tan fàcil, és cert que el Barça jugarà amb una defensa improvisada, però cal dir que si Touré se sap posicionar bé no serà gens fàcil per el Manchester marcar.
Crec que ells ens esperaran, que sortiran a la contra amb Park i Anderson (Evra haurà de vigilar en pujar ja que serà el que marcarà a Messi) i Ronney i Ronaldo esperaran a rebre pilotes per rematar. Crec que jugarà Giggs i no Scholes i que si Sergio Busquets no la lïa molt (i per tant no cal canviar-lo) acabarà entrant Keita per Sylvinho a la segona part. Espero que els protagonistes del Barça siguin Valdès, Piquè,Iniesta, Henry i Messi i que no haguem d'utilitzar Helb (llavors vol dir que la cosa va malament i que s'acaben els recursos).
M'agradaria que tinguéssim un bon record de Smari en aquesta final tot hi que dubto que arribi a jugar.
Cerc que amb aquest Barça no se li pot demanar més, però jo els hi demano que dimecres guanyin a l'equip de Sir Alex Ferguson, i és que el Barça s'ho mereix.
Sis plau Puyal vull sentir un DON ANDRÉS!, un i més i més i més, i si pot ser, un tititititititititititititititi...HENRY!!
Iniesta no hagués marcat el gol de Stamford Bridge si no fos per guanyar dimecres la que serà la tercera Copa d'Europa del Futbol Club Barcelona, amb un entrenador que no havia debutat encara com a jugador del primer equip del Barça quan Sir Alex Ferguson era ja entrenador dels Red Devils.

Congratulazioni Barça!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada